b

19.4.05

Ext. 9020

V neděli ráno jsem jsem vytočil na svém VoIP telefonu interní číslo mého kolegy Radovana Janečka - ext. 9020. Můj klient provedl lookup na naší ústředně Asterisk a našel IP adresu jeho VoIP telefonu. Radovanovi zazvonil telefon a hezky jsme si popovídali. Nic nás to nestálo, šlo přece o interní hovor. A tak by asi nebylo o čem psát, kdybych já nebyl v hotelu v Los Angeles a Radovan v hotelu v Redmondu...

5 Comments:

Anonymous Anonymní said...

To neni az tak zajimavy jako nas posledni hovor. Ja sedim ve Starbucksu nekde uprostred Seattlu, rozlozim si na stul laptop, na nem vytocim cislo Romanova americkyho mobilniho telefonu, Prazsky Asterisk call preroutuje na nas server v Burlingtonu, a ten pak za par centu zavola Romanuv mobil. A tak si tady popijim kafe a vypravim Romanovi, ktery prave prcha na letiste v LA, o skvelem mitingu v Amazonu... jenom lidi tady na me nak divne koukaj ;-)

3:26 dop.  
Anonymous Anonymní said...

naštěstí nemám romana staňka za šéfa ani asterisk ústřednu, takže v neděli ráno peču s dětma topinky a palačinky a úplně zadarmo (představte si to) volám na manželku ať přinese ze zahrady tulipán do vázy.

8:29 dop.  
Anonymous Anonymní said...

to vám ty tulipány letos vyrazily nějak brzo...

10:37 dop.  
Anonymous Anonymní said...

nevim jak v Massachusetts, ale v Praze kvetou uz týden.

8:36 dop.  
Anonymous Anonymní said...

Pribehy s ustrednou Asterisk mne neoslnuji. Urcite je to super, lacine a skvele to vsechny propoji. Ale porad nemuzu prijit na to proc se o tom tak casto pise. Je to jenom dalsi telefonni ustredna?
Aha, uz to vim. Tohle je geeklandia :-)

10:54 dop.  

Okomentovat

<< Home